Et ehkä tunne online-bingotilin perustamista, vaikka olisit kuinka uusi tai kokenut. Keskustelemme vaihtoehdoista bingotilisi perustamiseksi. Rekisteröityminen on yksinkertaista. Se vie kuitenkin aikaa, ja sinun on selvitettävä, miten voit rahoittaa tilisi. Tässä kohtaa asiat voivat muuttua hankaliksi.

Turvallisuus on huolenaihe monille bingopelaajille, jotka perustavat ensimmäisen bingotilinsä. Annat henkilökohtaisia tietoja verkossa, ja nettipelaamisen maailmassa on monia huijauksia. Ensin sinun on löydettävä luotettava bingo-sivusto, johon voit rekisteröityä. Tee tutkimustyötä, jotta sinulla ei ole huolta henkilökohtaisten tietojen lähettämisestä bingotilisi rahoittamiseksi. Voit rentoutua tietäen, että voit pelata online-bingoa turvallisesti ja turvallisesti.

Kun olet löytänyt luotettavan online-bingosivuston, on monia tapoja rahoittaa bingotiliäsi. Seuraavassa käsittelemme kutakin vaihtoehtoa ja selitämme, miksi voit käyttää niitä.

Luottokortit

Luottokortit ovat meille kaikille tuttuja, mutta tiesitkö, että monilla bingo-sivustoilla voit käyttää luottokorttia tilisi rahoittamiseen? Luottokorttitilin rahoittamiseen liittyy joitakin rajoituksia. Luottokortit voivat johtaa nopeasti velkaantumiseen. On ehdotettu säädöksiä, joiden tarkoituksena on vaikeuttaa rahapelisivustojen mahdollisuutta käyttää luottokortteja nettipelitilien rahoittamiseen. Luottokorttiyhtiö veloittaa sinua käteisnostona eikä ostona. Tämä on yleensä kalliimpaa. Jotta voit käyttää korttiasi, sinulla on oltava korttisi.

Neteller

Neteller, joka on saatavilla kaikissa valuutoissa, on toinen tapa rahoittaa online-bingotiliäsi. Voit käyttää sitä rahan lähettämiseen verkossa. Tämä on myös yksi käytetyimmistä menetelmistä. Netellerin käyttäminen edellyttää, että sinulla on tili.

Vaihda Soloon

Tämä tili on Britannian punnissa. Voit käyttää Solo- tai Switch-pankkikorttiasi turvallisesti ja varmasti kaikilla bingosivustoilla.

Pankkikortit

Bingotilillesi voi maksaa rahaa myös pankkikorteilla. Voit käyttää pankkikorttia bingotilisi rahoittamiseen, mutta se ei toimi tavallisena pankkisiirtona.

Tämä artikkeli on herätys Britannian online-bingoteollisuudelle… ehkä ystävällinen varoitus. Se ei ole helppoa. Se ei ole miellyttävää. Se ei ole mukavaa.

Monet rahapeliyhtiöt ovat tehneet investointeja brittiläiseen bingoon. Ne toivovat voivansa hyötyä online-bingon kasvavasta suosiosta ja Pohjois-Amerikan online-rahapelikiellosta. Niiden etujen mukaista on kasvattaa markkinoita helpottamalla nettibingon pelaamista.

Yhdistyneen kuningaskunnan bingomarkkinat ovat nopeasti kyllästymässä, ja Yhdistyneen kuningaskunnan bingosivustojen välillä on vain vähän eroja. Näyttäisi siltä, että vaihtoehtoja bingo-sivuston valinnassa on monia.

Näiden kohtien perusteella ei tarvitse nostaa esiin mitään tiettyä bingo-operaattoria. Ne ovat kuitenkin yhteinen teema, joka kummittelee nykyään monilla bingo-sivustoilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Online-bingo-operaattoreiden on oltava tietoisia joistakin perusperiaatteista, jotta online-bingoa kokeilevien ihmisten määrä kasvaisi.

Bingopelaajat:

a) ovat ihmisiä
b) välttävät sekaannusta
c) Haluavat tulla arvostetuiksi

Näitä kohtia ei tarvitse käyttää minkään tietyn bingo-operaattorin erottamiseen. Ne ovat kuitenkin yhteinen teema, joka kummittelee nykyään monilla bingosivustoilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tässä on viisi yksinkertaista vinkkiä Yhdistyneen kuningaskunnan online-bingo-operaattoreille:

Kaikki räikeät ja liikkuvat esineet tulisi poistaa. EI! Ne häiritsevät. Mitä sinä tekisit?
Ohjeessa näytetään, miten nettibingoa pelataan. Se saattaa vaikuttaa helpolta, koska sinä olet yhteisö. Mutta olen uusi verkkoyhteisössänne. Ystävällinen opas auttaisi minua alkuun ja osoittaisi, että välitätte.
Näyttäkää minulle todisteet, älkääkä pelkkiä pykäliä. Mikään ei ole parempaa kuin nähdä reaaliajassa, mitä yhteisössä tapahtuu, mukaan lukien voittajat ja tulevat pelit.
Yksi selkeä painike liittyä meihin nyt riittää. Älkää loukatko minua näyttämällä viittä näyttävää liittymispainiketta. En erityisesti pidä siitä, että minulle huudetaan. Pidätkö sinä?
Tarjoa ilmaista bingoa tai kokeilua. Älkää piilottako hienopainatusta ja odottakaa, etten katso. Huijaat minua, jos et paljasta ehtoja. Säästä minut vaivalta olemalla rehellinen.
Jättimäiset bingoyhtiöt eivät tule markkinoille tarjotakseen mitään uutta, vaan koska niillä on uusi kanava, joka auttaa niitä kasvattamaan liiketoimintaansa. Tämä kyllästyminen tarkoittaa sitä, että yhä useammat bingosivustot näyttävät tarjoavan samoja bonuksia ja kilpailevat mitättömillä tarjouksilla tehdäkseen osakkeenomistajansa tyytyväisiksi.

Entä bingopelaajat? Eivätkö operaattorit onnistu tarjoamaan viihdyttävää kokemusta, joka miellyttäisi pelaajia?Sitouttaminen?Sitouttakaa pelaajat ja saakaa heidät valitsemaan online-bingo-sivustonne muiden sijaan. Tuleeko nettibingolle koskaan Applea tai Googlea?